Home to www.racegallery.dk
DRCMU Ejstrupholm 07-05-2008


Midtjysk RC Arena var vært for 3. afdeling af DRCMU Off-Road mesterskab og rammerne var perfekte med dejligt sommervejr omkring 28 grader og næsten skyfri himmel. Klubben har i foråret haft travlt med at ændre banen og bygge et nyt kørertårn som har været en mangel de tidligere år og klubbens folk havde fået bygget et lækkert tårn med god plads og bedst af alt, et godt udsyn over banen.
Det var også glædeligt at se der var næsten 50 tilmeldte til løbet i det midtjyske, hvilket er det største antal deltager til dato i denne sæson.

Stock
Der er åbenbart ikke noget der kan stoppe Jesper Rasmussen i Stock klassen, allerede fra første kval heat satte han de hurtigste tider og selvom bilen mistede trækket på baghjulene kunne hverken Martin Kristensen eller Sebastian Sørensen indhente ham. Kim Gundorph fra Odense RC stillede op for første gang og han kunne i kvalen placere sig ind imellem trioen Jesper, Martin og Sebastian og kunne sætte tredje hurtigste tid i både 1. og 2. runde kval og skubbede Sebastian Sørensen ned på fjerde pladsen. Martin K. holdte fast i anden plads og Jesper R. kørte hurtigst i alle tre runder.
Også Søren M. Larsen kørte sit første løb og for hans vedkommende gik kvalificeringen bedre og bedre runde for runde.

1 Jesper Rasmussen 2 1 1 1 (tallet til venstre er den totale pointscore, og de tre tal er point fra hver runde)
2 Martin C. Kristensen 4 2 2 2
3 Kim Gundorph 6 3 3 4
4 Sebastian Sørensen 7 4 5 3
5 Glen Jørgensen 9 5 4 8
6 Søren M. Larsen 11 8 6 5
7 William Jørgensen 9 / 313 13 6 8 7
8 Monique Williams 9 / 319 13 7 7 6

I finalerne fortsatte Jesper hvor han slap i kvalen og kunne kører en sikker sejr hjem i første finale, med Martin på andenpladsen og Sebastian Sørensen på tredje pladsen.

Anden finalen var noget mere spændende da Sebastian Sørensen fik en god start og smuttede forbi Martin og Jesper som flettede lidt hjul i de første sving, Jesper fik hurtigt indhentet Sebastian, som dog ikke havde tænkt sig at slippe Jesper og holdte en afstand på max. 2 meter til Jesper resten af finalen og Kim Gundorph havde en god duel med Martin Kristensen og Kim kørte en tredje plads hjem i anden A-finale.
Med Jesper som havde sikre sig den samlet sejr, var der tæt, tæt kamp omkring anden og tredje pladsen hvor Martin, Kim og Sebastian var inde i kampen.

I tredje finale kunne Jesper igen vinde og kørte en start til mål sejr hjem, derimod havde Kim og Martin tæt kamp om anden pladsen, om det er uerfaring eller nerver der var afgørende ved jeg ikke, men Martin afviste angrebene fra Kim som også satse lidt for meget i finalens afslutning og det gav lidt luft til Martin som kunne kører en velfortjent anden plads hjem. Sebastian sluttede som nr. fire i denne finale.

Samlet resultat

1 Jesper Rasmussen
2 Martin C. Kristensen
3 Sebastian Sørensen
4 Kim Gundorph
5 Glen Jørgensen
6 Søren M. Larsen
7 William Jørgensen
8 Monique Williams

Efter 3 afdelinger har Jesper Rasmussen 6 points forspring ned til Martin Kristensen.

2WD
Lars Kristensen må have fundet det rigtige set-up til den Midtjysk high-speed bane, for Lars kørte hurtigst i første og i tredje kval og Martin Søndergaard som havde løsrevet sig fra studierne og satte hurtigste tid i anden kval. runde også Jan Larsen var med fremme og kunne placere sig i kvalen som treer lige foran Christer Rasmussen som rigtigt syntes bilen set up var optimalt i kvalen.

1 Lars Kristensen 2 1 2 1 (tallet til venstre er den totale pointscore, og de tre tal er point fra hver runde)
2 Martin Søndergaard 3 2 1 3
3 Jan Larsen 5 4 3 2
4 Christer Rasmussen 7 3 5 4
5 Torben Nielsen 9 8 4 5
6 Peter Stein 12 6 6 7
7 Allan Nymark 13 5 11 8
8 John Madsen 13 7 7 6

Jesper Jakobsen havde igen startplacering nr. 1 i B-finalen og men denne gang vandt Kim Falck B-finalen.

I første finale tog Lars starten og Christer Rasmussen lavede et par kører fejl og var sidst i feltet, Martin Søndergaard blev overhalet af Jan Larsen som kunne kører en andenplads hjem efter Lars Kristensen og Martin Søndergaard på tredje pladsen.

Starten gik til anden finale og igen var Lars godt fra start, men også Christer fik en god start og kunne i den første fase af finalen presse Lars og det var rigtigt tæt kørsel imellem de to og det så ofte ud til at Christer var hurtigere men kunne ikke finde pladsen til at komme forbi Lars.
Imellem tiden havde Jan Larsen begyndte at nærme sig Lars og Christer, i slutfasen af finalen lukkede Lars døren lidt på klem og det nok til at Christer kan smutte forbi og Lars jagtede Christers bil og lå placeret helt op under hans hækvingen og de kører ud på sidste omgang og da de kommer til første svinget efter langsiden, bremser Christer en anelse før Lars og bilerne rammer hinanden og det åbner op for Jan Larsen som får sejren serveret på et sølvfad, Lars venter på at Christer kommer på banen igen og på den lave hop sektionen spræller Christers bil som en fisk og Lars smutter forbi og kører andenpladsen hjem foran Christer og med Jan Larsen på en uventet første plads.

I tredje finale var Martin Søndergaard tidligt i front og Christer og Lars fortsatte deres tætte dueller, denne gang formåede Christer dog at holde Lars bag sig, selvom Lars flere gange var helt tæt på Christers vinge.

Samlet resultat 2WD
1 Lars Kristensen
2 Jan Larsen
3 Martin Søndergaard
4 Christer Rasmussen
5 Peter Stein
6 Allan Nymark
7 Torben Nielsen
8 John Madsen

Christer fører mesterskabet med blot et point til Lars "Bumper" Kristensen;
PS: Bumper navnet kommer af at Lars køre altid med en stor blå RPM frontbumper og at den bliver anvendt en del i Ejstrupholm, bare spørg Christer !4WD
Til dette løb var der 25 tilmeldte i klassen og Lasse Nielsen havde efter cirka et års pause startet op igen også international Touring Car kører Steen Graversen valgte også at stille op.
Steen havde lånt en Kyosho ZX5 af Peter Gøhns og Steen brugte det meste af fredagen til at kører sig ind på bilen og tilvænne sig off-road kørsel. Lasse Nielsen havde også været på lånemarkedet og lånt en Losi XXX4.
Lasse Nielsen lagde hårdt ud med hurtigste tid i første runde, efterfulgt af Steen, Kim Nielsen og Konrad Berger.
Men konkurrencen var hård i 4WD i denne weekend og Kim Nielsen satte hurtigste tid foran Steen Graversen, Ulrich Rasmussen og Christer Rasmussen i anden kval. runde.
I tredje kval runde var Ulrich og Christer på vej til lave et par gode tider, men de pressede hinanden for meget og lavede begge kørerfejl i de sidste sekunder og derved kørte Konrad den anden hurtigste tid hjem kun overgået af Steen. Kim Nielsen var uheldig og måtte udgå med en defekt.

1 Steen Graversen 3 2 2 1 (tallet til venstre er den totale pointscore, og de tre tal er point fra hver runde)
2 Kim Nielsen 4 3 1 22
3 Lasse Nielsen 6 1 5 17
4 Konrad Berger 6 4 23 2
5 Ulrich Rasmussen 7 5 3 4
6 Christer Rasmussen 7 8 4 3
7 Torben Nielsen 12 10 7 5
8 Palle Hornum 12 6 25 6

I første A-finale fik Steen en ren start fra pole, med Kim Nielsen og Ulrich Rasmussen som også kommet godt af sted, i det tætte felt. På strækning foran kørertårnet rammer Kim Nielsen Ulrichs bil som ryger ind i banden og derved kan Lasse Nielsen smutte forbi. Imens oparbejder Steen et forspring med Kim Nielsen som forfølger. Ulrich Rasmussen får kørt sig op og får passeret Lasse og får også overhalet Kim Nielsen. Top tre stillingen efter denne hektiske finale blev nr. 1 Steen Graversen, 2. Ulrich Rasmussen 3. Kim Nielsen

Anden finale startede som den første, med Steen godt af sted efterfulgt Kim Nielsen og resten af feltet. Ulrich Rasmussen fik kørt sig op til tredje pladsen men rammer curbs og bilen vælter rundt og Ulrich er på sidste pladsen. Imellem tiden er Steen i front efterfulgt af Kim Nielsen og Christer Rasmussen har fået kørt sig op tredjepladsen. Palle Hornum og Konrad Berger havde lidt "dogfight" og Ulrich som havde kørt sig op til sjette pladsen kunne smutte forbi de "fightere" og indtage fjerde pladsen. Nr. 1 Steen, nr. 2 Kim og 3 Christer.

Steen havde nu sejren hjemme, men denne finale skulle ikke som forventet og altid blev vendt op og ned i denne finale, under opvarmningsomgangene var Ulrich på vej rundt på hans opvarmningsrunde og da hans bil ramte meget uheldigt og underligt på det sidste hop inden chikanerne.Bilen ramte lidt skævt på det venstre hjulsæt og fronten på chassiset knækkede af og flere små dele knækkede og derved var Ulrichs chancer for top tre placering minimale.
Starten gik og Steen kom for langt ind mod banden ved de tre små hop og hans bil hang fast, meget overraskende var det Konrad Berger som var i fronten og kørte godt til. Og selvom den forreste støddæmper havde skudt fjederen af kunne Konrad holde tempoet oppe, Kim Nielsen kunne slet ikke for tingende til at fungere og lå som nr. 3 og Steen havde åbenbart heller ikke meget kampgejst tilbage og var placeret som nr. 5. Imellem tiden havde Palle Hornum overhalet Konrads "trebenet" bil og kunne vinde tredje finale foran Konrad og Kim.

Samlet 4WD resultat
1 Steen Graversen
2 Kim Nielsen
3 Ulrich Rasmussen
4 Palle Hornum
5 Konrad Berger
6 Christer Rasmussen
7 Lasse Nielsen
8 Torben Nielsen

Efter tre afdelinger er kun 1 point forskel imellem Kim Nielsen og Ulrich Rasmussen.

Meget overraskende var Jan Larsen ikke i A-finale, hvilket bare beviste hvor hård konkurrencen er blevet i 4WD klassen. Jan kunne vinde B-finale foran de lokale Jørn Henrik Sørensen og Henrik Hansen.

C-finalen blev vundet af Hugo Hansen.

Se mere om pointstillingen på www.drcmu.net
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
[Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image] [Click to enlarge image]
Powered by Extreme Thumbnail Generator